De ce Wolfbudget

„Atunci când vine vorba de bani…”

…continuarea acestei propoziții depinde de tine. În majoritatea cazurilor, o astfel de discuție îți poate genera stres. În situațiile fericite, continui discuția cu satisfacție, știind că ai mereu resurse financiare pe care te poți baza.

Dacă ar fi să facem un sondaj, cu siguranță discuțiile despre bani nu sunt confortabile pentru majoritatea românilor. Totuși, banii fac parte din viața noastră și e imposibil să ne ducem existența mai departe fără să îi luăm în considerare.

Tu cât de bine îți stăpânești banii?

Totul pornește de la motivația ta interioară. Dacă ești conștient că există o problemă privind gestiunea banilor tăi, ai făcut deja un pas important. Apoi, e timpul să iei măsuri. Aici, intervine Wolf Budget - propriul tău consultant financiar pe care te poți baza.

Prin intermediul lui, vei dobândi o perspectivă de ansamblu asupra vieții tale financiare. Wolf Budget te ajută să ții evidența cheltuielilor și veniturilor tale, ca să îți fie mai ușor să iei deciziile corecte pentru a pune bani deoparte pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Tu ții evidența banilor tăi?

De ce să alegi Wolf Budget

Poți începe gratuit

Cum să îți gestionezi mai bine banii dacă pui o nouă cheltuială pe listă de la bun început? Am creat varianta gratuită a aplicației Wolf Budget pe care o poți folosi cât de mult dorești și să te convingi de beneficiile acesteia.

Poți renunța oricând

Fără obligații. Fără supărare. Dacă nu mai dorești să folosești Wolf Budget, indiferent că deții cont gratuit sau plătit, poți solicita dezactivarea sau ștergerea acestuia, inclusiv a datelor de pe serverele noastre.

Te responsabilizezi

Transformă adăugarea veniturilor și cheltuielilor în aplicație într-un obicei. Nu trebuie să păstrezi toate bonurile primite sau să faci notițe pe telefon în fiecare zi, ca apoi să le introduci în aplicație când ajungi acasă. Intri direct în contul tău, de oriunde te-ai afla, și introduci datele, simplu și rapid.

Înveți noțiuni teoretice de educație financiară

Platforma îți oferă acces la numeroase informații și sfaturi practice disponibile exclusiv pentru utilizatori. Ai propriul tău ghid de educație financiară direct în contul tău Wolf Budget. Ca să fim siguri că te ajută articolele noastre, îți trimitem constant recomandări de articole, bazate pe stadiul bilanțului tău de venituri și cheltuieli.

Vorbim din experiență

Laurențiu Mihai, fondator WolfBudget, este unul din cei mai cunoscuți bloggeri de educație financiară din România. În fiecare an, peste 1 milion de români de pretutindeni îi urmăresc blogul și activitatea. În plus, echipa noastră de fondatori e formată din antreprenori dedicați gestionării eficiente a banilor atât pe plan personal cât și profesional.

Este foarte simplu de folosit

În doar câteva minute o să te familiarizezi cu interfața Wolf Budget. Nu trebuie să ai cunoștințe tehnice și nici de educație financiară ca să începi să folosești produsul. Vei avea un singur loc în care poți ține evidența veniturilor și cheltuielilor tale, pe care trebuie să le introduci constant. De restul se ocupă algoritmul.

Primești asistență și suport

În funcție de stadiul în care te afli, primești informații utile. Să presupunem că, în anumite luni, balanța ta va fi pe minus. De aceea, platforma îți recomandă automat articole și sfaturi care să te motiveze dar și să te învețe cum să economisești mai ușor.

Totul e securizat. Totul e în deplină siguranță.

Nu trebuie să îți faci griji în privința datelor tale. Tu ești singurul care are acces la ele. Nici măcar programatorii noștri care lucrează constant la dezvoltarea platformei nu îți pot vedea datele private pentru că acestea sunt criptate chiar și pentru cei care au acces la codul sursă. În plus, folosim servere securizate și stabile, în cloud, pentru a garanta că nimeni nu poate avea acces la datele tale și acestea nu se vor pierde - doar dacă soliciți tu ștergerea lor.