Funcţionalităţi

Administrare venituri și cheltuieli

Ai zeci de opțiuni de venituri și cheltuieli predefinite în tabelele aplicației, pe care le poți completa. Ai opțiunea să personalizezi categoriile conform nevoilor tale.

Venituri și cheltuieli recurente

Poți selecta ce venituri și cheltuieli să fie adăugate automat ca înregistrări în fiecare lună. Facturi, chirii, salariu, rate, toate acestea pot fi monitorizate mai ușor.

Buget realizat și previzionat

Wolf Budget te motivează să îți stabilești obiective privind bugetul tău. Cu ajutorul unui buget previzionat, poți vedea mereu cât de aproape ești de obiectivul tău.

Personalizare categorii

Ai posibilitatea să îți modifici după bunul plac categoriile de venituri și cheltuieli, ca să se potrivească stilului tău de viață.

Notificări personalizate

Fie înregistrezi perioade de inactivitate, fie balanța ta este pe minus, Wolf Budget te atenționează mereu când trebuie să iei măsuri.

Avatare personalizate

Fie ești angajat, freelancer, antreprenor, student, în căutarea unui loc de muncă… vei găsi avatarul care să te reprezinte.

Articole de educație financiară

De ce să urmărești zeci de bloguri când poți citi articole scrise doar pentru tine? Ai acces privat la articole și sfaturi care te ajută să îți administrezi eficient banii.

Vizualizare istoric venituri / cheltuieli

Toate înregistrările pe care le-ai făcut în aplicație sunt la o apăsare de buton. Nu e nevoie să dai scroll prin tabele sau să cauți în rapoarte.

Raport general venituri / cheltuieli

Wolf Budget îți creează automat rapoarte privind situația veniturilor și cheltuielilor tale. Astfel, știi mereu care e situația banilor tăi.

Opțiuni filtrare rapoarte

Poți personaliza rapoartele oferite de aplicație în funcție de informațiile pe care vrei să le afli. Astfel, extragi concluzii și iei măsuri mult mai ușor.

Listă de înregistrări

Dacă nu îți plac tabelele, ai opțiunea de a vedea toate înregistrările din Wolf Budget sub formă de listă, cu toate comentariile și notițele scrise de tine.

Bugete multiple pe cont

Poți administra mai multe bugete cu același cont. De exemplu, bugetul tău personal, bugetul familiei tale, bugetul de cuplu, bugetul copilului etc.

Monedă bugete

Dacă îți este mai comod să lucrezi în Euro, lire sterline sau dolari americani, poți administra bugetul folosind una din aceste monede.