Povestea noastră

Din pasiune pentru educaţie financiară

Suntem un grup de tineri antreprenori care au învățat, de-a lungul timpului, un lucru esențial: educația financiară este obligatorie în viețile noastre. Considerăm bugetul personal ca pe prietenul cel mai de încredere când vine vorba de gestionarea banilor atât pe plan personal cât și profesional.

Suntem iubitori de natură și de plimbări în aer liber. Deși nu am întâlnit vreodată, față în față, un lup (din fericire!), am constatat că de la o haită de lupi putem învăța numeroase lecții de business și nu numai. Lupii se organizează astfel încât întreaga haită să supraviețuiască. Gestionează eficient resursele pentru a depăși chiar și cele mai dificile condiții.

În educația financiară, bugetul este cel mai important instrument. Fără el, nu avem o imagine exactă a finanțelor noastre și nu vom ști cât de pregătiți suntem pentru zilele grele.

De aceea, proiectul nostru de educație financiară a fost „botezat” Wolf Budget. Ne propunem ca acest „lup” să devină un prieten de nădejde pentru tine, atunci când gestionezi banii personali. Platforma te va ajuta să îți planifici finanțele în fiecare lună, să monitorizezi cheltuielile și te va atenționa când ai depășit bugetul.

Experiența noastră

Salut,
Numele meu este Laurenţiu Mihai şi mă bucur că eşti interesat de Wolf Budget - singura platformă online de buget personal din România care îți oferă posibilitatea să-ţi planifici, în mod prietenos, finanţele tale personale şi să urmăreşti evoluţia acestora.

De mai bine de 7 ani învăţ, aplic şi scriu despre concepte de educaţie financiară şi management financiar. Cunoștințele mele au ajuns la peste 1 milion de români în fiecare an, prin intermediul blogului laurentiumihai.ro.

Wolfbudget este produsul care s-a dezvoltat în urma acestor ani de experienţă. Pentru că tot mai mulți români au dificultăți în a-și gestiona banii, am creat acest instrument pentru a fi la îndemâna tuturor.

Îmi doresc ca Wolf Budget să ajute comunitatea din România să-şi gestioneze mai bine banii şi să devină capabil să ia decizii corecte pentru economisire şi investiţii.

Echipa noastră

Laurenţiu M.

Laurenţiu M.

Co-founder & Alfa Wolf

Sunt pasionat de educaţie financiară încă din copilărie. Educaţia mi-a fost inspirată de părinţi şi am dezvoltat-o din ce în ce mai mult pe măsură ce am crescut. Scriu de peste 7 ani pe laurentiumihai.ro articole şi ghiduri utile care sunt citite de peste 1 milion de oameni în fiecare an. Îmi doresc ca tot mai mulţi români să înveţe şi să aplice reguli şi tehnici de educaţie financiară pentru a scăpa de stresul provocat de bani (sau lipsa acestora).

Cătă I.

Cătălin I.

Co-founder & Marketing Wolf

Pasiunea mea pentru educație financiară a început de la… un borcan de mărunțiș. Încă de mic, mi-am creat propria pușculiță unde săptămânal puneam o parte din banii primiți de la părinți. Așa am învățat cât de impo rtant e să economisești și nu m-am oprit nici acum să fac asta, după mai bine de 20 de ani. Planul meu pe viață? Să nu mă împrumut niciodată. Până acum am reușit și, prin Wolf Budget, vreau să te ajut și pe tine să reușești.

Alex T.

Alex T.

Co-founder & Webmaster Wolf

Fiind angrenat în mai multe tipuri de activităţi generatoare de venit dorinţa cât şi necesitatea m-a împins departe de banalele Excel-uri care nu numai că nu mai făceau faţă ci deveniseră şi contraproductive făcându-mă să pierd mai mult timp decât să economisesc. Ideea unei aplicaţii şi-a găsit perfect căminul în această echipă de profesionişti unde începuse deja să prindă contur şi formă.