Wolfbudget vs. Excel

Ai un buget personal în Excel sau vrei să îți creezi unul? S-ar putea să te confrunți ulterior cu o serie de dificultăți.

Iată ce îți oferă în plus Wolf Budget față de tradiționalul Excel.

Wolf Budget vs. Excel
Îl poţi accesa uşor de pe orice dispozitiv și te anunță când înregistrezi perioade de inactivitate.
Wolf Budget
Este dificil să-l foloseşti atât în versiunea offline cât și online. Poţi uita să treci date esenţiale în buget.
Excel
Vei primi automat zeci de categorii de cheltuieli predefinite şi poţi avea mai multe bugete în acelaşi timp, fără te încurci în tabele şi foldere.
Wolf Budget
Trebuie să îți creezi propriile tabele, să le denumești, să folosești funcții matematice pentru a calcula rapoarte. După mai multe luni de folosire, vei avea fișiere și tab-uri care devin din ce în ce mai greu de utilizat.
Excel
Vei avea acces la rapoarte grafice şi la liste cu toate înregistrările realizate şi poţi să le monitorizezi astfel încât să iei decizii înţelepte pe fiecare zi în parte.
Wolf Budget
Trebuie să îți creezi singur rapoartele grafice și nu vei primi automat liste cu toate înregistrările tale. Comentariile se vor afișa în mod neprietenos și greu de citit.
Excel
Datele tale sunt în siguranţă şi nu pot fi pierdute niciodată.
Wolf Budget
Poţi pierde excelul sau ți se poate șterge întregul istoric.
Excel
Poți avea mai multe conturi pentru același buget - în cazul unui buget de familie sau echipă.
Wolf Budget
Trebuie să trimiți fișiere offline sau acces la fișiere dacă sunt online către ceilalți oameni cu care mai împarți bugetul.
Excel
Vei primi sfaturi şi articole utile pentru gestionarea cât mai eficientă a bugetului. Vei primi notificări pe email cu sfaturi create special pentru situația ta.
Wolf Budget
Trebuie să te documentezi pe cont propriu, să urmărești diferite bloguri sau podcasturi de educație financiară. Vei alege singur articolele care ți se potrivesc.
Excel
Vei putea realiza rapoarte pe fiecare categorie şi vei face o analiză rapidă între previziuni şi realizări. Economisești timp.
Wolf Budget
Trebuie să îți creezi singur câmp de previziuni și realizări, iar rapoartele vor fi mai dificil de generat. Riști să pierzi timp.
Excel
Primești notificări de reamintire pentru a completa bugetul dacă ai perioade de inactivitate.
Wolf Budget
Trebuie să folosești terțe aplicații / programe ca să primești notificări, pe care tot tu le setezi când să fie trimise.
Excel
Ai o serie de avatare personalizate pe care le poți schimba în funcție de tipul de cont utilizat.
Wolf Budget
Este un document impersonal pe care trebuie să îl „colorezi” singur, după bunul plac. Nu ai avatare personalizate.
Excel
Ai acces la o echipă de suport care te poate ajuta să foloseşti bugetul cât mai eficient.
Wolf Budget
Ești pe cont propriu și trebuie să îți asumi și rolul de consultant.
Excel
Ai diferite modele de bugete în funcţie de activitatea pe care o realizezi. Poţi folosi bugetul atât pe plan personal, cât şi pentru o afacere.
Wolf Budget
Trebuie să îți creezi singur mai multe modele de bugete, în fișiere diferite, dacă vrei să ai atât buget personal cât și profesional.
Excel